Stem op je favoriete inzending!

De prijzen

De foto’s van de winnaars worden uitvergroot afgedrukt en worden tentoon gesteld tijdens een rondreizende expositie die in en rond de kernen zal plaatsvinden in de periode van februari tot juni 2019. Na afloop van de expo ontvangen alle genomineerden hun eigen foto in groot formaat. De winnaars van de publieks- en juryprijs ontvangen een museumjaarkaart. De nummers 2 en 3 een toegangskaart voor het Nederland Fotomuseum in Rotterdam.

De winnende foto’s

De winnende foto’s worden gebruikt voor het maken van een expositie die zich in de kernen en in Spijkenisse zal uitrollen. Bovendien kunnen ZoBlits en de samenwerkende partners de foto’s gebruiken en publiceren, al dan niet commercieel, in alle overige kanalen (zoals sociale media, nieuwsbrieven en andere promotionele uitingen). De foto’s kunnen in dat kader ook worden gebruikt voor merchandising van ZoBlits. Denk daarbij aan een muismat, koffiekop of andere promotionele artikelen.

De jurybeoordeling

De jury van ZoBlits hanteert bij het beoordelen van de foto’s verschillende criteria, zoals compositie, belichting, creativiteit, originaliteit, gekozen perspectief, kleurgebruik, stijl en verhaal. Over de jury uitslag wordt niet gecommuniceerd.

De vakjury voor de ZoBlits Fotowedstrijd 2018 bestaat uit Tilly Meijer, Marleen van Arendonk, Ronald Buitendijk, Marlies Verhelst, John van der Linden en Eva Moraal.

Finalisten

Ingezonden door Karin
Ingezonden door Hennie
Ingezonden door Indra
Ingezonden door Peter
Ingezonden door Henk
Ingezonden door Corrie
Ingezonden door Loes
Ingezonden door Amanda
Ingezonden door Amanda
Site by Alsjeblaft!